Nettsiden er ikke tilgjengelig for øyeblikket pga vedlikehold.

Timer
Minutter
Sekunder

Vil gjerne høre fra deg

Send meg en melding

Personvernerklæring

Lov om personvern

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Norges HMS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles på https://www.marcussen.media/ samt alle underdomener.

Personvernerklæringen gjelder for Norges HMS v/org.nr: 919 630 493MVA heretter omtalt som Marcussen Media. Personvernerklæringen gjelder for overnevnte nettsteder.

Informasjonskapsler

Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på din pc. 

Cookies brukes til å levere en bedre brukeropplevelse på nettsidene våre. For eksempel å gjenkjenne deg fra tidligere besøk, huske innstillinger du har gjort eller samle statistikk om nettsidens bruk. Cookies inneholder kun tekst.

Nødvendige cookies hjelper til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. De gjør det også mulig for oss å registrere antallet besøk vi får på nettsiden samt gir oss annen statistikk om hvordan brukere rører seg på siden. For eksempel hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på nettsidene våre, samt hvilke felter i ett skjema som skaper utfordringer.

Visse cookies benyttes for eksempel for å huske at du er innlogget og andre for at en skal kunne navigere rundt på nettsiden uten å måtte logge inn på nytt. Disse slettes når du forlater nettstedet eller lukker vinduet.

Formålet med innsamling og analyse er å skaffe oss innsikt om hvilke tjenester som fungerer bra og hvilke tjenester vi bør forbedre. Målet vårt er å gi deg en god opplevelse av å bruke våre nettsider. Vi bruker herunder cookies for å gi deg mer relevante annonser.

Vi bruker følgende cookies

Informasjon som innhetes

– Kontaktperson
– Firmanavn
– Telefonnummer og epost-adresse
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet
nettleserinstillinger, hvilke undersider
som besøkes, og IP-adresse

Hvordan informasjon innhetes

Marcussen Media samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er
frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema

– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Når man laster ned dokumenter som bransjerelaterte rutiner og sjekklister fra
våre nettsider

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne
tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentes gjennom skjema på et av overnevnte nettsteder samt i CRM-systemet som vi bruker – Nextcom Evolution. Informasjon lagrer seg også i Woocommerence og stripe fordi som betaler med Visa / Kredittkort og i Vipps bedrift, for dem som benyttet vipps bedrift ved betaling.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene leveres generelt sett ikke ut til tredjepart, men om du benytter nettbutikken som er (underdomenet) vil Vipps bedrift, & PayPal lagre kontoinformasjon en peride i.h.t bokføringsloven. Kun ved kortbetaling.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve sletting, retting og
begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke
samtykket tilbake. Dersom du mener at Norges HMS ikke har overholdt dine rettigheter i

henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved
å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på
www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Fredrik Marcussen

92 05 96 80

Marcussen Media

Org.nr: 919 630 493
Norgeshms

www.Marcussen.Media

Hjerperødveien 3, 1792 Tistedal